© 2022 dogaja.info
Pogoji uporabe

izdelava: ETREND

KULTURNI ZEKO: BREZPLAČNE DELAVNICE VIRTUALNE RESNIČNOSTI

Delavnica

Kraj:Celje
Lokacija:Celjski mladinski center
Začetek:29.11.2022 ob 18:00
Traja do:
Cena:Prost vstop

Informacije

E-mail:info@mc-celje.si
Telefon:040756009

Podrobno


Vas zanima 3D virtualna resničnost? Bi radi videli kaj nam omogoča sodobna tehnologija na tem polju? Celjski mladinski center vabi na sklop predstavitvenih delavnic virtualne resničnosti 3D, ki bodo potekale ????????. ????????. ???????????????? ???????? ????????. ???????????? ???? ???????????????????????????????? ???????????????????????????????????????? ???????????????????????? ???????? ???????????????????????????????????????? ???????????????????? ???? ???? ????????????????????.

Ogledali si bomo različne simulacije in predstavili številne možnosti, ki jih to področje nudi.
Preizkusili bomo aplikacijo virtualne resničnosti Kulturni zEKO in vam predstavili 360 stopinjski film Odpadna identiteta.
Z nami bo eden od največjih strokovnjakov na področju virtualne resničnosti (VR in AR), Robert Majhen.
Robert je vodja številnih evropskih projektov na področju virtualne resničnost, redno deluje pri hrvaškem poslovnem inkubatorju RnLUCERA ter v EU projektih Občine Ludbreg. Vodi podjetje LUNAR, katerega vizija je ustvarjalnost, inovativnost in želja po odkrivanju in uporabi najnovejše tehnologije.
Delavnica poteka v okviru projekta Kulturni zEKO, ki je projekt na temo večje socialne vključenosti in izobraževanja ranljivih družbenih skupin na področju kulture. Projekt počasi prehaja v sklepno obdobje svoje izvedbe. Dogodek organizira koordinator projekta Zavod Burja.
Poleg predstavitve VR bo z vami kmalu na voljo spletna učilnica Kulturni zEKO. V njej si boste lahko iz domače fotelje ogledali vrsto zanimivih spletnih predavanj na področju digitalne in filmske umetnosti (Admir Baltić in Jernej Celec), likovne umetnosti in oblikovanja (Miha Erič) ter predstavitvenih umetnosti (Vesna Anđelković). Z uspešnimi odgovori na spletna vprašanja si boste pridobili svoj certifikat Kulturni zEKO, ki vam bo koristil kot orodje za priznavanje neformalno pridobljenega znanja.
Obenem za vse zanesenjake digitalnih in filmskih umetnosti pripravljamo dodatni sklop izobraževanj na področju digitalnih in filmskih umetnosti. Z nami boste lahko sodelovali pri snemanju dokumentarnega filma.
Vsi tisti, ki radi oblikujete različne izdelke, pa boste na svoj račun prišli na delavnicah tradicionalnega oblikovanja, s katerimi bomo začeli takoj po novem letu.
Lepo vabljeni!

Deli dogodek

Nazaj na seznam
KULTURNI ZEKO: BREZPLAČNE DELAVNICE VIRTUALNE RESNIČNOSTI

Organizator dogodka

Celjski mladinski center
Mariborska 2, 3000 Celje

Telefon:040756009
E-mail:info@mc-celje.si