© 2022 dogaja.info
Pogoji uporabe

izdelava: ETREND

PRAZNIČNA KREATIVNICA

Delavnica

Kraj:Celje
Lokacija:Tehnopark Celje
Začetek:03.12.2022 ob 10:00
Traja do:03.12.2022
Cena:na osebo

Informacije

Url:https://www.tehnopark.si/
E-mail:infotehnopark@celje.si

Podrobno

Povabimo vas, da letos v veselem decembru uživate brez plastike, nepotrebne embalaže in brez nepremišljeno kupljenih darilc, ki prepogosto romajo v smeti. Čez cel praznični december bomo v Tehnoparku Celje na prazničnih zelenih kREativnicah ustvarjali trajnostna darilca in božično novoletne okraske. Darilca bomo tudi okrasili in zavili na trajnosten način. Kar boste ustvarili, boste lahko odnesli domov.
Izognite se ustaljenim potrošniškim navadam in se nam pridružite na zabavni praznični ustvarjalnici, ki spodbuja domišljijo, prinaša nova znanja, hkrati pa omogoča ustvarjalno druženje in okoljsko ozaveščanje. Na delavnici bodo otroci pod vodstvom vodnikov spoznavali različne ročne spretnosti in tehnološke postopke ponovne uporabe stvari.
Ker želimo pokazati, kako enostavno je možno v domačih gospodinjstvih zmanjšati količino odpadkov vas povabimo, da s sabo prinesete kakšen kos odsluženega oblačila, odejice, posteljnine ali nakita in s skupnimi močmi mu bomo dali novo funkcijo. S tem bo vaš odslužen predmet dobil novo življenje.


V OKVIRU OGLEDA TPC

Deli dogodek

Nazaj na seznam

Organizator dogodka

Javni zavod Tehno park
Gubčeva ulica 1, 3000 Celje

Telefon:031568004
E-mail: