© 2022 dogaja.info
Pogoji uporabe

izdelava: ETREND

VEČERNA GLASBENA ČAROVNIJA

Prireditev

Kraj:Celje
Lokacija:Muzejski trg Celje
Začetek:19.08.2022 ob 20:30
Traja do:
Cena:na osebo

Informacije

Url:https://www.finkram.si
E-mail:sara.smodej@eventstar.si
Telefon:031797630

Podrobno

VEČERNA GLASBENA ČAROVNIJA

Po uspešnem, magičnem večernu glasbene čarovnije 2019 v Celju, dogodku, ki je bil razprodan in požel veliko uspeha, se zasedba ponovno vrača na Muzejski trg. 
Vabimo Vas, da se nam pridružite pod milim nebom ob harmoniji priznanih izvajalcev, na večjih trgih po Sloveniji.

Z nami bodo:
Tomislav Bralić in klapa Intrade, zagotovo ena najbolj popularnih klap, tako na Hrvaškem kot tudi pri nas. Od leta 1985 osvajajo odre po vsej v Evropi z uspešnicami, kot so Ane moja, Ne znam što me tebi vuče, Kuća kraj ferala, Da mi budeš jidro, Zašto uvik pivam, Nisam te sriće, Zalutali pogled in mnogimi drugimi bodo pričarali delček Dalmacije tudi pri nas.

Marko Škugor, ki je svojo glasbeno pot začel pri klapah (Maslina, Kampanel), leta 2013 pa pričel nastopati kot solist. S prizvoki opernega petja pričara dalmatinsko vzdušje, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. Uspešnice kot so Ako grijeh je, Kako te jubim ja, Kap vode, Čuvam misto, ter ena večjih uspešnic v sodelovanju z Oliverjem Dragojevićem Samo s tobom, so pravi balzam za dušo in ušesa.

Vedno nasmejana in priljubljena Manca Špik bo poskrbela za toplo energijo z svojimi uspešnicami, katere je izdala v samostojni izvedbi, kot so Serenada, Kjer pomol poljubi morje, Nocoj, ter tiste v sodelovanju z drugimi izvajalci, vsem dobro znana Pesem s Kvatropirci, Oba v sodelovanju z Isaacom Palma, ter ena zadnjih uspešnic Bela barka z Erosi.

Zasedba Erosi namenja velik del ustvarjanja acapella petju in ohranjanju slovenske narodne ter umetne glasbe, s poudarkom na dalmatinskih ritmih. Izkušeni glasbeniki, ki so poleg petja talentirani za igranje raznih instrumentov, znajo poskrbeti za magično energijo na odru z izvirno in kvalitetno izvedbo tujih ali lastnih pesmi.

Deli dogodek

Nazaj na seznam
VEČERNA GLASBENA ČAROVNIJA

Organizator dogodka

Eventstar
Celjska cesta 24b, 3212 Vojnik

Telefon:031797630
E-mail:sara.smodej@eventstar.si