© 2021 dogaja.info
Pogoji uporabe

izdelava: ETREND

PREDAVANJE: NOVI POSEGI NA SRČNIH ZAKLOPKAH

Izobraževanje

Kraj:Celje
Lokacija:Osrednja knjižnica Celje, študijska predavalnica
Začetek:25.11.2021 ob 17:30
Traja do:25.11.2021
Cena:Prost vstop

Informacije

E-mail:info.drustvo.dve@gmail.com
Telefon:051636044

Podrobno

V tokratnem četrtku v mesecu novembru predavanje BO in ponovno bo naš predavatelj dr. Dragan Kovačić, dr.med., katerega predavanja so vedno izjemno dobro obiskana - tematike iz kardiologije so vedno zanimive in vedno aktualne. Za novembrsko predavanje se je odločil, da vam predstavi najnovejše dosežke in pridobitve kardiološkega oddelka Splošne bolnišnice Celje - kaj je v naši bolnišnici na kardiološkem oddelku novega.
Tokratno predavanje nosi naslov "NOVI POSEGI NA SRČNIH ZAKLOPKAH", zato ste vabljeni 25.novembra 2021 v Osrednjo knjižnico Celje, v študijsko čitalnico (3.nadstropje) ob 17.30.
Trenutno je delovanje (predavanja v knjižnicah) DOVOLJENO, vendar so NUJNE prijave na predavanje, saj je število udeležencev omejeno (35). Prijave sprejemamo na e-naslov društva: info.drustvo.dve@gmail.com ali telefon 03 416 17 60. Če bi se v času do predavanja karkoli spremenilo (možnost prepovedi predavanj) vam to seveda nemudoma javimo in obvestimo o drugačnih načinih možnosti spremljanja predavanja - predavanje izvedeno BO in BO posneto, zato seveda javimo tudi vse podatke za ogled ali "v živo" ali o predvajanju posnetka v medijih.
Hkrati obveščamo, da je vstop v knjižnico pogojen s pogoji PCT. 
Vabljeni torej na naše novo predavanje, tretje v letu 2021, v sklopu zdravstvenih predavanj Društva DVE, s katerim v sklopu projekta Edukacija z razlogom zbiramo sredstva za štipendiranje pridnih dijakov in študentov celjske regije. V projektu sodelujemo z Osrednjo knjižnico Celje, ter različnimi zunanjimi partnerji.
Po izvedbi predavanja vabljeni tudi na neformalni del "debate" v kavarnico Pri Mišku Knjižku, kjer za vse udeležence predavanja nudijo 10% popust na izbrano postrežbo.
VLJUDNO VABLJENI!

Deli dogodek

Nazaj na seznam
PREDAVANJE: NOVI POSEGI NA SRČNIH ZAKLOPKAH

Organizator dogodka

Društvo DVE
Opekarniška ul. 15, 3000 Celje

Telefon:051636044
E-mail:info.drustvo.dve@gmail.com