© 2024 dogaja.info
Pogoji uporabe

izdelava: ETREND

3. DOBRODELNI BOŽIČNI GOLAŽ

Prireditve

Kraj:Celje
Lokacija:Pri gostilni Stari pisker
Začetek:24.12.2021 ob 10:00
Traja do:24.12.2021
Cena:Prost vstop

Informacije

Url:https://www.stari-pisker.com/
E-mail:katarina@rta.si
Telefon:03 536 43 33

Podrobno

 
Na Savinovi ulici pri Mestni tržnici Celje bo v petek, 24. decembra, 3. dobrodelni božični golaž. Dogodek, ki ga bosta organizirala gostilna Stari Pisker in Mestna tržnica Celje, bo zagotovo popestril predpraznični dan v Celju. Obiskovalci se bodo lahko družili in uživali v odlični kulinariki kuharskih mojstrov gostilne Stari Pisker, ki pri svoji ponudbi prisegajo na kakovostne surovine in meso slovenskega porekla.

Božični golaž bo zato zelo okusen. V kotlu ga bodo pričeli kuhati že v zgodnjih jutranjih urah, pripravljen pa bo okoli 10. ure. Postregli bodo tudi z rdečim kuhanim vinom, zato bo dišalo daleč naokoli.
Savinova ulica bo na ta dan še bolj odeta v praznične barve, za prijetno vzdušje pa bo poskrbela tudi glasba v živo pred lokalom Stari pisker.

Dogodek, ki bo prispeval k živahnemu, prijetnemu predprazničnemu utripu v knežjem mestu, pa bo imel tudi dobrodelno noto. Gostilna Stari Pisker bo ljudem, ki so se iz različnih razlogov znašli v stiski, podarila 50 darilnih bonov za porcijo golaža in jim z okusnim toplim obrokom polepšala dan. Darilne bone bodo upravičencem razdelili v sodelovanju s Škofijsko Karitas Celje in javnim zavodom Socio Celje.

Gostilna Stari pisker se želi s tem dogodkom zahvaliti lokalni skupnosti  za gostoljubje, ki ga je deležna vse od svojega prihoda v mesto Celje. Z Mestno tržnico Celje imajo že ves čas zelo dobre medsosedske odnose. Da bi Savinova ulica postala še bolj živahna, pa razmišljajo tudi o številnih drugih možnostih sodelovanja.

 

3. DOBRODELNI BOŽIČNI GOLAŽ

Organizator dogodka

RTA AGENCIJA D.O.O.
PREŠERNOVA 23, 3000 CELJE

Telefon:5364333
E-mail:katarina@rta.si